شما اینجا هستید
استان البرز » تشدید نظارت بهداشتی بر “مراکز عرضه عمده” در دستور کار دامپزشکی ساوجبلاغ قرار گرفت

با آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه ی شهرستان، اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ روزانه در دو نوبت کشیک صبح و بعداز ظهر ،برخورد با کشتار غیر مجاز دام را در دستور اصلی کار خود قرار داد. به نقل از روابط عمومی اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ در همین راستا ،امروز بذرفروش و محمودزاده بازرسان نظارت بهداشتی دامپزشکی ساوجبلاغ بصورت سرزده از محل مراکز عرضه بازدید و به دنبال آن بالغ بر ۲۰کیلو گرم گوشت فاقد هویت و بدون مهر و لیبل مورد تایید دامپزشکی را ضبط و حدود ۷۱ کیلو گرم گوشت قرمز فاسد را در یکی از رستوران سطح شهرستان معدوم کردند.
شایان ذکر است با عنایت به وظیفه مندی حاکمیتی دامپزشکی ، نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه عمده مواد پروتئینی ،اعم ازمراکز عرضه،رستورانها، بیمارستان ها و شرکتها و … که در مقیاس بالا اقدام به نگهداری مواد پروتئینی وعرضه مواد غذایی مربوطه می نما یند از نگاه ناظرین بهداشتی دامپزشکی دور نمی ماند.در همین رابطه دکتر فردین حسین زاده ریاست اداره دامپزشکی شهرستان گفت : این طرح ضربتی به منظور ساماندهی بیشتر به وضعیت عرضه بهداشتی مراکز سطح شهر انجام می شود که با هدف نا امن کردن فضای سوءاستفاده برای متخلفین وممانعت ایشان از خلاء های نظارتی احتمالی ، اجرا شده است. دکتر حسین زاده از شهروندان محترم تقاضا کرد در صورت سوال یا مشاهده هر گونه تخلف مراتب را با شماره تلفن پاسخگوی ۴۴۲۳۳۷۰۰ اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ در میان بگذارند.

ابربرچسب ها:

این مطلب بدون ابربرچسب می باشد.

لینک کوتاه خبر:http://www.savojkhabar.ir/69673

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است -
آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد -

ساوج خبر-پایگاه خبری وتحلیلی ساوجبلاغ | اولین پایگاه خبری وتحلیلی شهرستان ساوجبلاغ